Ιστορικό εταιρείας

Η εταιρία ΑΜCΟ-Β.ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ είναι από τις πρωτοπόρες εταιρίες εισαγωγής και εμπορίας Ειδών Υγιεινής στην Ευρώπη, έχοντας μακρόχρονη εμπειρία και παρουσία στην Ελληνική αγορά, σαράντα χρόνια ιστορίας και εμπειρίας την καθιστούν μοναδική στις επιλογές της, και στην λειτουργία της με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή.

Ιδρυτής, και διευθυντής της εταιρίας AMCO, ηταν ο κος Ιωάννης Αμβροσιάδης, ο οποίος προέβλεψε πριν από 40 χρόνια τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και πρωτος εισήγαγε και καθιέρωσε τα άρτια και μοναδικά σε ποιότητα και αντοχή Ιταλικά πλαστικά καζανάκια Kariba, πρωτοποριακό είδος στον τομέα των ειδών Υγιεινής, που αντέχει στον χρόνο και παραμένει πάντα πρώτο στις πωλήσεις.

Με την μακρόχρονη εμπειρία και διορατικότητά του, επέλεξε την αποκλειστική αντιπροσωπεία των καλύτερων Ευρωπαικών Οίκων, με στόχο πάντα την άψογη εξυπηρέτηση της πελατείας του σ' όλη την χώρα και συμπλήρωσε την μεγάλη ποικιλία των προιόντων της εταιρίας του με γνώμονα τις καλύτερες προδιαγραφές, την υψηλή αισθητική, την λειτουργικότητα και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
(επιλέξτε φωτογραφία για μεγέθυνση)

  

ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ, της εταιρίας είναι: Τα άρτια και μοναδικά σε ποιότητα, πρωτοπορία και τιμές, είδη Υγιεινής πορσελάνης του Ισπανικού Οίκου Ceramicas Gala, που ακούραστα προτείνει στυλ μόδας και ανανέωσης. Οι νέες σειρές της που πρόσφατα παρουσίασε στην Ελληνική αγορά είναι οι: Universal και Arq, έργα τέχνης στο μπάνιο.

Οι καλύτερες σε αντοχή και ποιότητα χαλύβδινες μπανιέρες του ιδίου οίκου καθώς και τα μοναδικά σε σχεδιασμό και ποιότητα ακρυλικά μπάνια, με ακρυλικό φύλλο ICI, πάχους 5 mm, και εγγύηση 25 χρόνων.

Η πλήρης σειρά μπαταριών της μεγαλύτερης συλλογής του Ιταλικού Οίκου Rub. Paffoni, όπως: Level, Birillo, Stick, Evo, Eva (μίνιμαλ), οι σειρές: Duemίla, Nettuno (μοντέρνες και κλασσικές), η παραδοσιακή ρετρώ σειρά Iris.

Οι άριστης ποιότητας αυτόματες βαλβίδες μπάνιου Ιταλίας C.G.S.

Ιταλικές καμπίνες με κρύσταλλο και ακρυλικό φύλλο, σε μοναδικά μοντέρνα σχέδια του Ιταλικού Οίκου FinebB.

Τα προϊόντα της εταιρίας AMCO θα τα βρείτε σε όλα τα επιλεγμένα καταστήματα Ειδών Υγιεινής και Θέρμανσης της Ελλάδας.

Η εταιρία έχει ιδιόκτητη έδρα 11.000 m2 στην Θεσσαλονίκη (150 χιλ. της οδού Θεσσαλονίκης-Περαίας (στάση καζίνο) και έχει υποκατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης (6ο χλμ. Ηρακλείου-Μοιρών).